DINTR-ALE MELE

Surprize și cadouri Ionesciene de Valentine’s Day

February 4, 2019

Acum două săptămâni v-am rugat în vlog să-mi spuneți ce fel de subiecte ați vrea să abordez în clipuri și nu mare mi-a fost mirarea că multe dintre comentarii spuneau că ar vrea să afle mai multe detalii despre povestea mea și a lui Marian.

Despre asta am mai vorbit de-a lungul timpului în vlogul lui, însă în articolul de față aș vrea să vă povestesc despre cum m-a cucerit Marian și cum reușește în continuare să o facă, zi de zi.

Ne-am cunoscut acum aproape 4 ani și de la început mi-am dat seama că nu e genul de bărbat care să facă lucruri obișnuite, ci e mai degrabă tipul care face acel “extra mile” care să te dea pe spate. De ce spun asta?

Încă de la prima noastră întâlnire a vrut să mă surprindă și s-a gândit că Bucureștiul e prea la îndemână, așa ca m-a dus la Sibiu să luăm prânzul. Da, citești corect, a venit și m-a luat de acasă și m-a dus la Sibiu la prima întâlnire.

(asta este prima poză pe care am făcut-o în Sibiu, la acea întâlnire)

Cumva, prima perioadă a relației noastre a stat sub acest “concept” al surprizelor destinațiilor din fiecare weekend, adică eu primeam indicații privind starea vremii din locația în care urma să ne petrecem weekend-ul iar el se ocupa de restul. Eu aflam unde urma să mergem când ajungeam acolo, sau pe drum dacă reușeam să mă prind. 😀

De-a lungul celor aproape 4 ani de când suntem împreună au fost nenumărate surprize, mici și mari care au menținut nivelul de adrenalină al relației.

Îmi aduc aminte că la prima noastră aniversare mi-a făcut cadou o pereche de sneakersi (încă de atunci eram amândoi obsedați) și un weekend la Sighișoara. Îi spusesem eu la un moment dat într-un context că nu am fost niciodată la Sighișoara și că mi-aș dori să merg. A ținut minte, m-a urcat în mașină, dar nu mi-a zis unde mă duce, iar asta a crescut și mai mult valoarea sentimentală a surprizei.

Anul acela au urmat și alte momente în care m-a suprins plăcut sau neplăcut cu vreo achiziție pe bază de drone, dar cred că una dintre cele mai “virale surprize” a fost cea în care am desfăcut cadoul de Crăciun de acum 3 ani. Toată nebunia din spatele cadoului, modul în care a fost împachetat (și la propriu și la figurat), dar mai ales reacțiile mele spun totul despre cât de neașteptată a fost surpriza și despre cât de bine mă cunoaște. Povestea o găsiți în vlogul de aici și prefer să vă uitați la clip pentru că nu aș avea cum să descriu în cuvinte reacția mea.

De la momentul ăla s-a instaurat o nouă “regulă” privind cadourile de Crăciun și practic a devenit o tradiție să ne facem surprize neașteptate de Crăciun pe care să le și filmăm ca să ne putem întoarce oricând ne dorim la momentul ăla cu un singur click.

O altă “regulă” care a pornit de la surpriza pe care Marian mi-a făcut-o când am împlinit 30 de ani, este aceea ca în fiecare an în luna în care ne sărbătorim ziua de naștere să vizităm un loc nou din afara țării. Tonul l-a dat Marian cu minunatul cadou de a mă duce la Atena, el s-a ocupat de tot, inclusiv de luatul unor zile libere de la birou, fără ca eu să știu. :)) Eu v-am zis că nu e the ordinary guy.

Până și blogul meu este o surpriză de la el, iar asta a fost una dintre cele mai frumoase de până acum pentru că la nivel emoțional a fost un sprijin și totodată un mare avânt pe care mi l-a dat ca să fac pasul ăsta. Îmi doream, visam, dar nu credeam că sunt în stare să scriu pe un blog. Prin acest cadou, el m-a împins de la spate și mi-a dat încredere că pot să fac orice, iar ăsta este cel mai frumos cadou pe care îl primesc zi de zi de la el: încredere și suținere că orice e posibil.

Sunt sigură că multe dintre voi (da, o să vorbesc cu voi, fetelor) aveți povești asemănătoare cu cele relatate de mine mai sus, așa că împreună cu Philips România avem un concurs pe bază de premii pentru el, că tot se apropie Valentine’s Day și Dragobete.

Știu cât de greu poate să fie să găsești un cadou super cool, care să fie util, dar care să îl surprindă așa că ce ați zice să-i facem frumoși din OneBlade?

Am pentru voi 3 aparate Philips OneBlade și tot ce trebuie să faceți este să îmi lăsați în comentarii o mică poveste despre o dovadă de iubire pe care iubitul/ soțul v-a făcut-o de-a lungul timpului. Și ca să fiu în ton cu poveștile de mai sus, pe lângă cadoul propriu-zis, vă provoc să vă gândiți la un mod inedit de a i-l oferi? Cred că ar face surpriza și mai plăcută și memorabilă. 🙂

În plus, cei de la Philips au lansat aceeași provocare și pe pagina lor de Facebook, unde pun la bătaie 20 de aparate OneBlade, așa că aveți și mai multe șanse de câștig. 🙂

You Might Also Like

sharing is caring