DINTR-ALE MELE

Șoc: am blog!

December 3, 2017

Recunosc că de multe ori m-am gândit și poate chiar mi-am dorit să am blog, însă mă speria gândul că nu știu ce subiecte să abordez, că nu o să am timp să scriu, că oamenilor nu o să le placă ce scriu etc. Practic, îmi găseam scuze și motive să nu îmi fac unul.

Well, Marian avea alte planuri pentru mine și pentru timpul meu liber, așa că m-am trezit cu acest cadou și cu mulți ochi pe mine. Cred că ideea acestui cadou i-a încolțit în minte în vară când am plecat în concediu cu autorulota, unde împinsă (tot de el) de la spate am documentat în scris pe blogul lui toate momentele aventurii Ionesciene.

Revenind la acest blog pe care mulți dintre cei care ne urmaresc vlogul îl așteaptă, nu am încă un plan editorial creionat sau vreo traiectorie de conținut bine trasată. În acest moment știu că e o mare responsabilitate și un pariu mare pe care Marian l-a făcut. Și mai știu la fel de bine că vreau ca voi să reveniți aici de plăcere.

Așa că o să vă rog să mă ajutați! Ce ați vrea să găsiți aici? Primele idei care mi-au invadat mintea sunt următoarele:

  • Obsesiile mele – o categorie în care voi povesti despre haine, pantofi, cosmetice, chestii pe care mi se pune pata și vreau să fie parte din viața mea.
  • Locuri de check in – o rubrică în care o să documentez pas cu pas vacanțele Clanului Ionescian, o să vă recomand locuri mișto, cu mâncare bună sau o să visez cu ochii deschiși la urmatoarele destinații.

Sunt curioasă cum vi se par și dacă vă vor trezi interesul să dați click pe ele. Mai sunt curioasă să îmi spuneți și voi ce ați vrea să citiți aici. Orice idee este binevenită pentru un blogger la început de drum. 😀

You Might Also Like

sharing is caring