DINTR-ALE MELE

Nunta noastră

December 30, 2018

Au trecut 2 luni de la cea mai tare petrecere din viața noastră, unde am petrecut până în zori înconjurați de zâmbetele celor care s-au bucurat pentru fericirea și împlinirea noastră. A fost o zi plină de emoții alături de cei mai dragi oameni din viața noastră, a fost o zi așa cum am visat.

Mulți dintre voi m-au întrebat diverse lucruri despre organizare, rochie, furnizori etc, așa că profit de faptul că am primit pozele ca să vă povestesc și ilustrez povestea nunții noastre.

Pot spune că am început organizarea propriu-zisă a evenimentului cu doar 2 luni înainte, însă aveam rezervată locația și partea cu muzica cu un an înainte. Locația aleasă, Clubul Diplomatic, a fost “the one” după niște criterii foarte simple: ne doream să fie în București pentru ca invitaților să le fie ușor să ajungă, să nu fie ballroom și să fie într-un loc frumos vizual, care să reflecte frumusețea culorilor toamnei.

Am ales să facem nunta toamna, pe 13 octombrie, chiar dacă era probabil să plouă sau să fie rece, însă vremea a fost perfectă: 20 de grade cu cer senin și soare.

Tematica pe care am ales-o împreună cu echipa Wedding Details și Shoteria, a fost Fairytale, inspirați de locație și de rochia mea de mireasă, construind astfel un decor rupt din basme. Nu o să uit niciodată sentimentul pe care l-am avut în momentul în care am intrat în sala pe care o văzusem de atâtea ori goală, care acum era ca un tărâm fermecat.

Nunta noastră nu a fost una clasică, nu am ținut niciun fel de tradiții și totul a fost gândit ca o mare petrecere la care toată lumea să se simtă relaxată, să danseze și să se distreze până dimineața. Până și dansul mirilor, pentru care majoritatea mirilor se stresează, a durat un minut în care am dansat fix cum am simțit noi în acel moment, după care am dat startul petrecerii cu un tort uriaș de shoturi de la prietenii noștri, Shoteria.

Pentru toată magia trebuie să le mulțumim minunatelor fete de la Wedding Details și celor de la Shoteria care au transformat locația într-una de vis și care au avut grijă ca totul să iasă impecabil. Suportul lor pe tot parcursul evenimentului și atenția la detalii ne-au permis nouă, mirilor, să fim super relaxați și să ne distrăm fără nici un fel de grijă pentru ce urmează să se întâmple în program. La nunta noastră ne-am simțit ca niște invitați și asta doar datorită lor.

Știu că multe dintre voi sunteți curioase să aflați mai multe detalii despre rochie, așa că o să vă spun pe scurt povestea ei. Rochia mea de mireasă a fost o creație Atelier Otilia Brăiloiu din tulle de mătase, brodat manual, cu o trenă detașabilă de 4 metri și a fost cea mai comodă și minunată rochie pe care o puteam alege.

Am fost o mireasă foarte hotărâtă pentru că aveam deja un model schițat în cap despre cum vreau să arate rochia, așa că singura opțiune a fost atelierul Otiliei și prima rochie probată a fost “the one”. Am probat 5 rochii în total, dar ea a fost cea care m-a făcut să simt ceva și să zic “da, mă văd dansând în ea”.

3 luni și 4 probe mai târziu rochia mea a fost gata pentru cea mai importantă zi din viața noastră.

Părul și make-up-ul mi-am dorit să fie cât mai naturale, ca peste ani când mă uit la poze să zic “da, sunt eu”, așa că am optat pentru o coafură lejeră, cu părul prins ușor într-o parte, așa cum îi place lui Marian, și bronzie look pentru make-up. Cu părul am trecut printr-o grămadă de peripeții și drame, inclusiv în ziua nunții, când mi-am uitat în Uber accesoriul de păr. Am plâns și mi-am făcut o mie de scenarii în cap până am reușit să dau de șofer și să recuperez accesoriul. Make-up-ul minunat a fost făcut de Ioana Oprea iar părul buclucaș a fost aranjat cu multă răbdare de Flavia Cristescu de la The Host’s House.

Au fost 2 “lucruri” la care am ținut foarte mult și pe care i le-am spus lui Marian de la începutul nebuniei cu organizarea acestui eveniment: nu vreau scaune cu huse (am eu un pitic pe creier) și că vreau să avem super poze, așa că singura și unica alegere a fost Silviu Răcheriu aka Siluk, care a reușit să surprindă cele mai frumoase emoții și reacții.

Nu am avut nici un plan pentru ședința foto, ci pur și simplu am luat-o la pas prin București și cel mai bun exemplu sunt cadrele pe care le-am făcut fix după cununia religioasă, cu noi doi mâncănd burgeri. La petrecere, 90% dintre poze sunt instantanee care reflectă fix nebunia și super energia pe care toți cei care ne-au fost alături au emanat-o. A fost o zi pe cinste și dacă ar fi să o luăm de la capăt, am face-o fix la fel.

Duminică dimineață stăteam în pat, fericiți și mulțumiți de cum a ieșit totul și am zis amândoi o dată: “ar mai merge o nuntă și azi”.

 

You Might Also Like

sharing is caring