OBSESIILE MELE

Hainele lui sunt hainele noastre!

December 16, 2017

M-am tot gândit cu ce temă să inaugurez această rubrică și recunosc că modul în care i-am dat azi cadoul lui Marian, m-a inspirat.

Nu știu câți dintre voi ați observat că am făcut obsesie pentru câteva obiecte vestimentare din garderoba lui Marian, așa că m-am gândit să scriu cum am ajuns să îi port hainele și de ce cred (doar uneori) că hainele lui sunt mai cool decât ale mele.

Totul a început în 2015 când hanoracele nu erau așa la modă cum sunt acum, modelele pentru fete erau super triste și întotdeauna mi se părea că el are chestii mai tari decât ale mele.

Eram la Untold și plecasem de la București doar cu haine subțiri iar la Cluj seara era super rece. Cumva am început să îi port hanoracele de nevoie, dar atunci mi-am dat seama că pe lânga factorul de coziness, arătau și super cool cu skinny jeans și adidași. Și uite așa am început să împărțim hainele lui. Eram de puțin timp împreună și săracul Marian nu prea avea ce să spună :))).

Apoi a continuat cu nebunia cămășilor în carouri, asta pentru că în magazinele de haine de femei nu găseam niciodată materialul pe care mi-l doream sau combinația de culori potrivită.

Iar, anul ăsta am ajuns la un nivel și mai avansat și am început să îi port gecile și pot spune că sunt “mândră” că am reușit să îl conving să își ia o geacă doar ca să o port și eu.

În prezent, împarte cu mine cam tot ce vreau eu și dacă sunt momente în care vrem amândoi același lucru, am skill-uri foarte avansate de a-l convinge că e mai bine să poarte altceva. Slavă cerului că nu vrea să îmi ia și el haine din garderoba mea. Asta ar mai lipsi!

Uneori mă simt ușor vinovată pentru că el are muuuult mai puține haine față de mine, dar îmi trece repede când văd ce outfituri cool îmi ies.

Voi purtați sau ați purta hainele soțului, iubitului, fratelui?

 

*Am scris acest articol din cea mai frumoasa cafenea din Sighișoara, Casa Cositorarului.

You Might Also Like

sharing is caring