DINTR-ALE MELE

Ciocolată, ski și diamante

February 27, 2018

Nu știu cum ați sărbătorit voi ziua de Dragobete, dar mie, pentru prima dată în cei aproape 3 ani de când sunt cu Marian, mi s-a întamplat să fiu surprinsă.

În anii precedenți uita și o dregea în ultima secundă cu prăjituri rămase la final de program la cofetaria preferată sau își atribuia cadourile primite cu aceste ocazii și mi le pasa mie. Asta pentru că, până la urmă, cu ceva dulce nu ai cum să dai greș.

Anul ăsta, împins de la spate de provocarea asta, a reușit să mă surprindă și să îmi facă cele mai frumoase cadouri: ceva dulce, fix la primele ore ale dimineții și o zi în care să facem tot ce îmi doresc eu.

Întotdeauna am asociat atât Dragobetele cât și Valentine’s Day cu mici gesturi de atenție care pot face ziua mai frumoasă omului pe care îl iubești. Cea mai sigură variantă prin care Marian ajunge la inima mea este cu ceva pe bază de ciocolată, indiferent de ocazie. Dacă e dulce și are ciocolată a câștigat ziua… și fata.

Revenind la ziua de Dragobete și la surpriza pe care mi-a făcut-o, trebuie să recunosc că de această dată mi-a depășit așteptările. De ce spun asta? Niciunul dintre noi doi nu este adeptul oferirii cadourilor doar la ocazii clasice și preferăm să ne oferim cadouri mici, simbolice cu orice ocazie, în zile absolut normale.

Că o scoate el pe Sasha afară în weekend ca eu să mai lenevesc în pat, că spală vasele atunci când nu am chef sau mi-am făcut unghiile (voi, fetelor, știți cum e) sau că eu îi fac o ciocolată caldă cât el e la calculator sau îi comand de mâncare la prânz când el este foarte ocupat, acestea sunt doar câteva dintre micile gesturi care ne fac viața mai frumoasă.

Pentru că știa cât de mult îmi place schiul și că îmi doream să învăț să schiez mai bine, de Dragobete a stat toată ziua cu mine pe pârtie să ardem caloriile de la bomboanele cu care ne-am îndulcit dimineața.

Practic s-a “sacrificat” și a urcat pe schiuri mai mult de dragul meu, dar la final de zi am câștigat amândoi o super experiență.

Pentru cei care sunt în pană de idei și nu știu cum să își surprindă jumătatea, mai ales că urmează 1 și 8 martie sau, de ce nu, fără nici o ocazie, Kandia are o promoție specială care sună așa:

În perioada 12 februarie – 8 aprilie pralinele din gamele Kandia sau Primoline cu ambalaj promotional îți pot aduce prin înscriere pe www.pralinesidiamante.ro sau prin SMS la 1826, zilnic o pereche de cercei de aur, săptămânal un lănțisor de aur cu pandativ cu diamante sau MARELE PREMIU, unul dintre cele 3 inele cu diamante.

Acum că am adus toată informația aceasta la un loc în acest articol, nu pot decât să o mixez și să realizez că mi-ar fi imposibil să aleg doar două lucruri dintre ski, ciocolată și diamante. Cu siguranță le-aș combina cu cea mai mare plăcere.

Voi ați putea?

 

You Might Also Like

sharing is caring